Wie zijn wij?

Welkom bij tafelpotenfabriek.nl! Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige tafelpoten en meubelpoten voor elk type tafel en meubelstuk. Met jarenlange ervaring in de meubelindustrie hebben wij ons ontwikkeld tot een van de meest betrouwbare en gewaardeerde leveranciers van tafelpoten in Nederland, België en Duitsland.

Ons doel is om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit tafelpoten tegen betaalbare prijzen. Onze tafelpoten zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals hout, metaal en kunststof, en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen.

Bij tafelpotenfabriek.nl hebben we een team van deskundige professionals die onze klanten ondersteunen in elke fase van het aankoopproces. Of je nu hulp nodig hebt bij het selecteren van de juiste tafelpoten of advies nodig hebt over de installatie, onze experts staan altijd voor je klaar.

Wij zijn trots op onze toewijding aan kwaliteit, service en klanttevredenheid en streven ernaar om een uitstekende winkelervaring te bieden aan al onze klanten. Neem een kijkje in onze collectie tafelpoten en meubelpoten en vind de perfecte oplossing voor jouw tafel of meubelstuk.

Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen maatwerk tafelpoten volledig volgens jouw wensen laten maken en deze binnen 3 weken bij je leveren.

Wij danken je voor je bezoek aan tafelpotenfabriek.nl en kijken ernaar uit om je te helpen bij het vinden van de ideale tafelpoten.

Wij zijn gevestigd met ons kantoor + magazijn op onderstaand adres. Bezoek is mogelijk op afspraak. 


Tafelpotenfabriek.nl
Tinus van der Sijdestraat 6 A
5161CD Sprang-Capelle