Betalen

Bij het online shoppen is het belangrijk dat je betaling veilig en betrouwbaar gedaan kan worden. Hieronder vindt je informatie over hoe wij zorgen voor een veilige betaling.

Ten eerste, we maken gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Dit betekent dat alle gegevens die je invoert bij het betalen, zoals jouw creditcardnummer of persoonlijke informatie, versleuteld worden verstuurd. Zo kunnen deze gegevens niet worden onderschept door derden.

Daarnaast maken we gebruik van bekende en betrouwbare betaalmethoden, zoals iDEAL, PayPal, Apple Pay en creditcardbetalingen. Deze betaalmethoden bieden extra veiligheid en bescherming voor jou als klant.

Om fraude te voorkomen, houden we ook een oogje in het zeil voor verdachte transacties. Hierdoor kunnen we snel ingrijpen en eventuele problemen meteen oplossen.

Tot slot, we behandelen jouw persoonlijke gegevens met de grootste zorgvuldigheid. We delen je gegevens nooit met derden en bewaren deze alleen voor zolang als nodig is voor het afhandelen van jouw bestelling.

We hopen dat deze informatie je geruststelt en dat je met een gerust hart kunt shoppen op onze webshop. Mocht je nog vragen hebben over onze betaalmethoden of veiligheid, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze medewerkers zitten voor je klaar.